Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
repovi nakon utakmice

Igrač iz Premierlige nazvao Kloppa 'idiotom': 'Morate imati poštovanja'

Veznjak WBA James McClean nazvao je mendažera Liverpoola Jürgena Kloppa 'idiotom' nakon što se ovaj našao u raspravi s Tonyjem Pulisom na Anfieldu te se nakon utakmice nije rukovao...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpol i WBA u ndejelju su remizirali 2-2, a Kloppova momčad došla je do izjednačenja u sudačkoj nadoknadi. Tijekom utakmice došlo je i do žestoke rasprave između Kloppa i Pulisa, a njemački trener poslije utakmice nije pružio ruku svom kolegi.

''Imam puno poštovanja za tog čovjeka zbog svega što je napravio u Dortmundu. Ali mislim da je malo ispao idiot u nedjelju. Pobijedili, izgubili ili odigrali neriješeno morate imati poštovanja'', izjavio je igrač WBA James McClean.

Klopp je otkrio nakon utakmice kako nema nikakvih osobnih problema s Pulisom.

''Nisam ga vidio nakon utakmice, ne mogu ništa drugo reći'', izjavio je menadžer Liverpoola te nadodao:

''Izmijenili smo nekoliko riječi za vrijeme utakmice, a ponekad je potrebno više od nekoliko sekundi da se čovjek ohladi. Ako želite od toga napraviti priču, izvolite. Ponekad je to tako. Obično se rukujem nakon susreta, ali ovaj put nisam jer nije bila prijateljska utakmica.''

Tijekom utakmice bilo je nekoliko grubih startova, a posebno je bolan bio onaj na Dejanu Lovrenu, koji je samo srećom izbjegao težu ozljedu, ali morat će pauzirati do tri tjedna prije povratka na travnjak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider