Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je vidio drukčije

Igor Tudor izgubio živce i obrušio se na kritičare Hajduka

Trener Hajduka Igor Tudor izašao je pred splitske novinare nakon poraza od Šahtera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je s 4:2 poražen od Šahtera u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige. Bijeli su Karagandiju primili četiri pogotka nakon prekida, što je naživciralo mnoge navijače. Igor Tudor se na povratku obrušio na sve kritičare te iznio svoj pogled na poraz u Kazahstanu.

''Bila je to izvrsna utakmica u kojoj je igra bila bolja od rezultata. Oni se nisu približili našem 16-ercu osim u prekidima. Bila je to naša potpuna dominacija, ali smo platili danas neimanju visine'', rekao je trener Hajduka poručivši kako bi domaćini zabili upola manje da su igrali ozlijeđeni Milović i Nižić.

Laicima je najvažniji rezultat, ne i njemu

Tudor se nije zaustavljao:

''Onima koji površno gledaju, najvažniji je rezultat. Meni nije. Ne mogu ja utjecat na to da oni imaju pet igrača od 190 cm, a mi pet od 170. Imaju pet mamlaza od dva metra i od šest ubačaja dali su nam četiri gola.

Trener Hajduka očito je jako iznerviran kritikama nakon što je Hajduk ušao u sezonu s tek jednom pobjedom u ukupno pet utakmica.

''Prošla su dva kola u HNL-u i pretkolo EL-a koje je Hajduk prošao. I od toga ste napravili dramu jer smo Ircima kao trebali uvaliti pet komada. Svi znamo što je bilo protiv Istre, ali brzo se zaboravilo. Piše se kako Rijeka ima novaca i dovodi igrače i onda se čudimo porazu na Kantridi.''

Momčad mu je oslabljena ozljedama i odlascima

''Kako ja mogu zamjeriti Vlašiću i Malokuu, koji su do jučer bili kadeti, ako ih nadskoči Ivan Krstanović. Fali osam igrača - Vršajević, Milović, Sušić, Maglica, Andrijašević i Pašalić, a dodat ću Bukvu i Iluridzea, koje smo maknuli zbog ugovora. To je osam igrača kojih nema, ali mi smo kao Hajduk. Pa ne igraju Asanović, Gudelj, da je jedan Rapaić ovdje...''

Tudor je bio jako nervozan, čak je u jednom trenutku lupio šakom o stol. Žali što mladi igrači moraju čitati oštre kritike u medijima.

''Što mislite da je njima lako s 18-20 godina to čitati i nakon toga igrati?'', poručio je Tudor i izrazio vjeru kako Milevski neće biti igrač kakvim su ga prikazali mediji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider