Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slažete se?

Idealnih 11 Reala: Navijači bez milosti za dvije ponajveće zvijezde

Pred sam početak španjolskog prvenstva još nije poznato tko će igrati u prvih 11 Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju madridski Real otvara sezonu u Gijonu kod Sportinga. Nakon sezone bez najvažnijih trofeja, predsjednik Florentino Perez zahvalio se obožavanom Carlu Ancelottiju i u pomoć pozvao Madriđanima Rafu Beniteza.

Jedno je sigurno, Benitez neće igrati kao Ancelotti, inače promjena trenera ne bi imala previše smisla. Uvodi španjolski trener svoj omiljeni 4-2-3-1 sustav, ali neće moći baš sve biti po njegovom. Volio bi Rafa da ima nekog fizički moćnijeg zadnjeg veznog, ali Luka Modrić i Toni Kroos jednostavno moraju igrati.

Ta su dva nogometaša obavezni u momčadi Reala po reakcijama navijača u anketama madridskih listova Marca i As. Najpopularniji su iza Cristiana Ronalda koji je apsolutni broj 1. No, još je jedan igrač dobio najveću moguću podršku od navijača – Isco. Španjolci žele Španjolca, navijači obožavaju ovog sjajnog veznjaka i stavljaju ga na poziciju iza napadača ili lijevo. Po njima, Isco mora igrati...

Nismo baš sigurno hoće li ih Benitez poslušati. U velikoj anketi Marce žrtva je pak ispao Rafin i Perezov ljubimac Gareth Bale, najskuplji nogometaš današnjice. U anketi AS-a, koja još traje, iz momčadi je pak ispao Karim Benzema za kojeg se naveliko piše da bi mogao otići u Arsenal. Po njima bi Ronaldo trebao igrati u napadu, ali čini se kako Portugalac to ne želi.

U obje ankete je zanimljivo i Pepe ispao iz momčadi. Navijači žele u obrani vidjeti Varanea, baš kao i Carvajala ispred pojačanja Danila.

Vidjet ćemo kakvu će momčad Benitez izvesti u nedjelju, a onda i dalje jer u Realu vlada velika gužva, naročito u veznom redu.

Izbor navijača za prvih 11 Reala u anketi Marce:

Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Kroos, Modrić, – James, Isco, Ronaldo – Benzema

Izbor navijača za prvih 11 Reala u anketi AS-a (još traje):

Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Kroos, Modrić – James,Bale, Isco - Ronaldo

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider