Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pojačanje pred dogovorom

Mourinho ipak dobiva pojačanje koje je htio, a već mu zna i partnera

Prema britanskom Sky Sportsu, Manchester United bi trebao potpisati Zlatana Ibrahomovića prije Eura u Francuskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navodno izvršni potpredsjednik ManUtd-a Ed Woodward i Ibrahimovićevi predstavnici dovršavaju uvjete jednogodišnjeg ugovora za švedskog napadača. Ukoliko dođe do dogovora, Ibrahimović bi trebao potpisati za United na jednu sezonu.

Jose Mourimho, koji je 27. svibnja imenovan za menadžera ManUtd-a, volio bi vidjeti Ibru kao jedno od svojih prvih pojačanja na Old Traffordu. Očekuje se da dogovor bude postignut prije prve utakmice Švedske na Euru.

Iako se tek očekuje da Ibrahimović potpiše za United, Sky Sports izvještava kako je Šveđanin jedini napadač kojeg Mourinho želi dovesti ovog ljeta. Navodno je portugalski stručnjak uvjeren kako se Marcus Rashford može nastaviti razvijati i napraviti veliki utjecaj na Old Traffordu iduću sezonu.

Mourinho vjeruje da je Ibra ključno pojačanje koje ManUtd mora realizirati ukoliko želi biti u borbi za naslov. Međutim, portugalski trener je također spreman dati Rashfordu dovoljno vremena i mogućnosti da se razvije kao igrač.

Bivši menadžer Chelseaja želi nastaviti politiku razvoja mladih igrača u Manchesteru, a navodno je zbog toga ignorirao i mogućnost potpisivanja Jamiea Vardyja iz Leicestera. A sve kako bi osigurao napredak Rashforda i ostalih nadarenih igrača.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider