Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najavio i transfer

VIDEO Ibrahimović ponovno oduševio, ovoga puta na travnjaku

Zlatan Ibrahimović u utorak će testirati budućeg suparnika Hrvatske na Europskom prvenstvu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentativci Švedske provjerit će snagu suparnika Hrvatske na Europskom prvenstvu u Francuskoj - Češke. Šveđani će u utorak ugostiti Čehe, a u toj bi utakmici mogao zaigrati i Zlatan Ibrahimović, koji je propustio gostovanje u Turskoj, također još jednog suparnika Hrvatske na Euru.

Ibra je već godinama najbolji igrač Švedske i jedan od najboljih napadača svijeta. To pokazuje u gotovo svakoj utakmici, ali i na treningu. Tome je svjedočio i veliki broj oduševljenih navijača, koje je Ibra počastio s nekoliko veličanstvenih poteza.

Najprije je elegantno lobao svog vratara, a zatim nakon ubačaja s desne strane iz voleja, u skoku, zakucao loptu u mrežu. Drugi pogodak bio je posebno atraktivan i izazvao je veliki urlik okupljenih navijača.

Gdje god da se pojavi i što god da radi, Ibrahimović je jednostavno mamac za novinare.

Podsjetimo na njegove reklamne sportove u kojima šokira najprije čovjeka koji je došao na razgovor za posao, a potom i poštara na biciklu kojem je zadao zadatak prenijeti cijelu paletu voda.

Na Uskrs je zaokupio javnost izjavom da napušta PSG, te da ima interes engleskih Premierligaša.

"Nismo razgovarali s nijednim klubom i to je prava istina. Kako sada stoje stvari, napuštam PSG ovoga ljeta", rekao je Šveđanin, kojeg najviše povezuju s odlaskom u Englesku.

"Premierligu prati najviše navijača u svijetu, ali nitko ne zna što se može dogoditi".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider