Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posljednji Unitedov vapaj

Ibri poručeno da može otići? Crveni alarm na Old Traffordu i Emiratesu

Prema posljednjim izvještajima s Otoka, Zlatan Ibrahimović bi mogao dobiti slobodne ruke za odlazak s Parka prinčeva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neki engleski mediji otišli su i korak dalje pa tvrde kako je PSG obavijestio Ibru da može napustiti klub u ovom prijelaznom roku. Naravno, crveni alarm odmah se upalio na Old Traffordu i Emiratesu. ManUtd i Arsenal u potrazi su za napadačem koji bi njihovim momčadima mogao dati drugu dimenziju. A Ibra je upravo to – čovjek poteza.

Van Gaal ovo ljeto nije uspio dovesti nekoliko zvučnih imena na koje je ciljao, a očajnički mu nedostaje podrška u napadu, gdje je ostao na Wayneu Rooneyju i nesigurnom Javieru Hernandezu. Doduše, treba mu i u obrani, ali bitku za Otamendija trenutno dobiva ljuti rival City.

Manchester bi u svakom slučaju trebao biti oprezan vođen nedavnim lošim iskustvom s Radamelom Falcaom i Angelom di Marijom, ali Šveđanin bi nesumnjivo donio nešto novo na Old Trafford. S 33 godine na leđima, a bez trke koje ionako nikad nije bila dio njegove igre, Ibrahimović i dalje može još nekoliko godina igrati na vrhuncu.

Situaciju također prati i Arsenal. Wenger je ponovno startao u sezonu s napadačem koji se nije pokazao dostatnim za trofeje. I još nema ozbiljniju zamjenu. 'Topnici' su odlično popunjeni na svim pozicijama, ali u vrhu napada trebaju veliko pojačanje ukoliko konačno žele prekinuti dugogodišnji post bez naslova u Premiershipu.

Izvori iz Francuske tvrde kako 'naknada za Ibru ne bi trebala biti prevelika, iako svi znaju kako su njegove plaće ogromne'.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider