Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Messi nije izvanzemaljac'

'Hvala izborniku Kovaču, to ću pamtiti cijeli svoj život'

Marko Rog u posljednje vrijeme proživljava najljepše dane u karijeri. Odličnim igrama za RNK Split na sebe je skrenuo pozornost, a pohvale stižu sa svih strana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zdravko Mamić nahvalio ga je nakon utakmice protiv Dinama, a nagradio ga je i izbornik Kovač koji ga je pozvao u reprezentaciju. Debitirao je u susretu protiv Argentine.

''Debi za reprezentaciju pamtit ću cijeli život, jako sam sretan i zahvalan izborniku Kovaču na ukazanoj prilici, kao i mom klubu Splitu koji mi je pružio šansu da se dokažem. Iako sam igrao samo pred kraj utakmice, zadovoljan sam svojim nastupom, a i razumljivo je da neću dobiti veću minutažu budući da sam novi u reprezentaciji. Pokazali smo da možemo parirati Argentini, odigrali smo jako dobro, iako su mnogi predviđali rezultatski debakl'', rekao je Rog te dodao kako nije razočaran što je otpao s popisa za utakmicu protiv Italije.

''Radi se o normalnom razvojnom putu nogometaša, znamo kakva je konkurencija u našoj reprezentaciji, tako da sam to i očekivao na neki način. Opet ponavljam, izuzetno sam sretan što sam dobio priliku postati dijelom reprezentacije, što je san svakog nogometaša.''

Osvrnuo se i na Messija.

''On nije izvanzemaljac, ali su svakom njegovom potezu se vidi da je svjetska klasa. Izvrstan je osjećaj naći se na terenu s jednim takvim igračem'', zaključio je Rog. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider