Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poruka za Terima

Hrvatska raspucana uoči Turske: Golijadom obilježen 110. rođendan Segeste

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je u prijateljskoj utakmici na 110. rođendan najstarijeg hrvatskog kluba...

Vatreni su u prijateljskoj utakmici uoči Turske s uvjerljivih 8-1 pobijedili trećeligaša Segestu. Izabranici Ante Čačića gostovali su u Sisku u povodu proslave 110 godina postojanja Segeste, najstarijeg hrvatskog kluba.

Hrvatska reprezentacija je na sisačke dane 'ponosa i slave' došla u skoro punom sastavu. Nedostajali su tek Ivan Rakitić iz privatnih razloga, te Danijel Subašić i Josip Pivarić zbog ozljeda.

Golove za hrvatsku vrstu zabili su Mario Mandžukić (7,33), Andrej Kramarić (32), Ivan Perišić (40, 45), Nikola Kalinić (54, 65) i Duje Čop (58), dok je ovacije tribina zaradio Luka Kožić koji je u 88. minuti postigao pogodak za domaćine.

"Veliko mi je zadovoljstvo i čast da možemo obilježiti 110. godišnjicu postojanja najstarijeg hrvatskog kluba. Koliko god utakmica bila slavljenička, poslužila je da se na najbolji mogući način pripremimo za Tursku", kazao je izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić te nadodao:

"Dobro smo se rastrčali. Bili smo efikasni i to me raduje. U iduća četiri dana ćemo se koncentrirati na pripreme za utakmicu protiv Turske. Moramo učiniti sve da budemo na visokom nivou kako bi bili pravi protiv Turske."

Bila je to jedina provjera hrvatske reprezentacije uoči starta kvalifikacija za SP 2018. u Rusiji i dvoboja protiv Turske u ponedjeljak, 5. rujna pred praznim tribinama maksimirskog stadiona.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider