Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sramotni transparent

Hrvatska odradila trening na Poljudu: 'Igramo bez navijača, ali to nije izgovor'

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening na Poljudu. Dobro raspoloženje u momčadi nakon nedjeljne pobjede protiv Gibraltara nastavilo se i u ponedjeljak u Splitu...

Pripreme za susret protiv Italije u petak počele su otvorenim treningom na Poljudu, na kojem se Vatrenima priključio i osvajač Lige prvaka, Ivan Rakitić.

Kod Nike Kovača nema iskakanja iz rasporeda. U zračnoj luci je dopušteno samo snimanje ne i izjave. Kraj je sezone i lipanj je često bio nezahvalan termin našoj reprezentaciji, a na Poljudu nas čeka viceprvak Europe.

Prije gotovo 20 godina na Poljudu Vatreni su protiv Italije doživjeli možda i najljepšu atmosferu od hrvatske samostalnosti. No, u petak su lišeni tri bitna aduta: publike, Luke Modrića i Vedrana Ćorluke.

"Šteta što nema navijača, ali svejedno igramo doma i nadam se da ćemo ipak pobijediti. Nadam se", rekao je Anas Sharbini.

"Nadam se da ćemo dobiti Italiju i da ćemo osigurati ta tri boda i da ćemo praktički biti jednom nogom tamo gdje želimo biti", mišljenja je Pranjić.

I nakon Gibraltara se pričalo samo o Talijanima. Jedna od važnijih stvari bio je pogodak Mandžukića koji je završnicu sezone odradio daleko od prave forme.

"Zabio je iz penala, ali gol je gol i nadam se da će mu to dati sada ono samopouzdanje koje mu treba protiv Italije", rekao je izbornik Kovač.

"Igramo doma, nema navijača, ali nije to neki izgovor. Mi ćemo pokušati odigrati kao što smo igrali tamo, mislim da smo dobro igrali", izjavio je Mandžo.

Nažalost, protiv velikih rivala 'Azzurra' neće grmjeti s poljudskih tribina.

Trening Kovačevih izabranika s poljudskih tribina pratilo je oko tisuću polaznika škola nogometa iz Splitsko-dalmatinske županije koji su dobili HNS-ove pozivnice.

No, na treningu se pojavio i jedan sporni transparent s porukom: 'Ova utakmica reprezentacije nije vama nikakvo opravdanje, brojimo dane do vaše kapitulacije', ali ga je osiguranje brzo uklonilo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider