Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strinić se ozlijedio

Hrvati odveli Inter na vrh Serie A: Brozović zabio, Perišić asistirao!

S hrvatskim reprezentativcima u naslovnoj ulozi, Nerazzurri su preskočili i Napoli.

Perišić i Brozović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Intera preuzeli su, barem privremeno, vrh ljestvice Serie A nakon što su u 14. kolu slavili u gostima kod Cagliarija s 3:1 na krilima hrvatskih igrača.

Marcelo Brozović je zabio drugi gol na utakmici u 55. minuti, samo dvije minute nakon što je ušao u igru, dok je Ivan Perišić asistirao Mauru Icardiju za prvi gol momčadi iz Milana u 29. minuti. Brozoviću je to treći gol ove sezone.

Za Klub sa Sardinije počasni gol je zabio Leonardo Pavoletti (71), a pobjedu je Interu potom osigurao Icardi svojim drugim golom u 83. minuti.

Inter je pobjedom i s 36 bodova nakratko preuzeo vrh od Napolija, koji ima bod manje i utakmicu manje. Cagliari je ostao 13. s 15 bodova.

Bologna je kod kuće dobila Sampdoriju sa 3:0, a strijelci su bili Simone Verdi (3), Ibrahima Mbaye (23) i Orji Okwonkwo (73).

Hrvatski branič Ivan Strinić, koji je standardni prvotimac u Sampdoriji, odigrao je samo osam minuta, a onda je napustio teren zbog ozljede.

Predzadnja Verona izborila je važnu pobjedu kod Sassuola, slavivši sa 2:0 pogocima Zuculina (22) i Verdea (31). Chievo je kod kuće dobio SPAL sa 2:1, a dvostruki strijelac bio je Roberto Inglese, u 66. i 81. minuti.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider