Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kreće ludnica

Hrvati brojni na Santiago Bernabeuu: 'Vidjet ćemo sad kakav je Srna'

Večeras kreće Liga prvaka, a Real će na svom stadionu ugostiti Šahtar iz Donjecka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić i Mateo Kovačić s jedne strane, Darijo Srna i Eduardo da Silva s druge. Na Santiago Bernebeu bi večeras moglo na travnjaku biti čak četvorica sadašnjih i bivših hrvatskih reprezentativaca.

Trener Šahtara iz Donjecka Mircea Lucescu izjavio je da će Darijo Srna igrom protiv Real Madrida odgovoriti onima koji su ga prozvali zbog lošeg nastupa za Hrvatsku u susretu protiv Norveške, te da će na Santiago Bernabéu pokazati u kakvoj je formi.

"Protiv Real Madrida ćemo vidjeti kakav je Srna. Nakon utakmice ćemo vidjeti utječu li kritike na njega. To je sve što mogu reći“, izjavio je Lucescu na madridskom stadionu Santiago Bernabéu uoči posljednjeg treninga pred prvu utakmicu Lige prvaka koja se igra u utorak u 20.45 sati.

"Želimo ostaviti dobar dojam te nakon Reala ostati momčad koja se poštuje, želimo pokazati da smo najbolja nogometna momčad istočne Europe“, naglasio je Lucescu, koji nije otkrio hoće li protiv Reala igrati bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva, koji je ove sezone u 10 utakmica postigao četiri gola.

Eduardo i kapetan Šahtara Srna trenirali su u ponedjeljak navečer punim intenzitetom, no nisu bili raspoloženi za davanje izjava.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider