Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nisu sretni ni u Manchesteru

Hoće li zbog Neymara Barceloni propasti veliki planovi?

U tjedan dana Barcelona bi mogla osvojiti još dva trofeja u 2015. godini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona večeras protiv Seville igra europski Superkup. Nakon što su u prošloj sezoni osvojili Ligu prvaka, prvenstvo i Kup kralja, momčad Luisa Enriquea želi ponoviti uspjeh Guardioline Barcelone iz 2009. godine kada su kao jedina momčad u nogometnoj povijesti osvojili šest trofeja u kalendarskoj godini. Bayern je prije dvije godine bio blizu, ali je izgubio domaći Superkup od Borussije.

U petak Katalonci igraju prvu utakmicu španjolskog Superkupa protiv Athletic Bilbaa, a uzvrat je već u ponedjeljak. Gust je to raspored za Messija i društvo uoči početka sezone koju otvaraju 29. kolovoza na svom terenu protiv Malage. No, u igri je već spomenuti lov na same sebe od prije šest godina i bio bi red da sve moguće kante u 2015. donesu na Camp Nou.

Osim Seville i Atheltica, pojavio se još jedan suparnik – zaušnjaci. Neymara neće biti nekoliko tjedana zbog bolesti koja pogađa djecu. Brazilac je bio cijepljen, a u čak 94% slučajeva to jedno cijepljenje je dovoljno. Ne i za Neymara…

Katalonski sportski dnevnik El Mundo Deportivo piše kako je moguće da se još netko od nogometaša Barcelone zarazio zbog Neymara. Vjerojatno je zaušnjake pokupio u Brazilu, ali je moguće da je zarazio pokojeg kolegu iz svlačionice, no to će se tek otkriti u narednim tjednima.

Zbog zaušnjaka Neymara sigurno nisu sretni ni u Manchesteru. Pedro opet visoko kotira u planovima Luisa Enriquea, a poznato je da je španjolski nogometaš velika želja Louisa Van Gaala. Čak se spominjao i interes gradskog rivala City, ali samo ako im ne uspije megatransfer Kevine de Bruynea iz Wolfsburga.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider