Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na noge se digao i Zagreb

Nova lakrdija HNS-a: Smijenjen zbog podrške Hajduku?

Član Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku Ivo Zoković (Split Tommy) smijenjen je sa svih funkcija pod izgovorom da 'da ne radi svoj posao'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugogodišnji futsal radnik i veliki ulagač u sport, predsjednik Plenuma klubova 1. HMNL, jedini u Komisiji za mali nogomet koji izvorno potječe iz malog nogometa, smijenjen je pod izgovorom da 'ne radi svoj posao'. Vijest je čak uzdrmala i najvećeg Tommyjevog rivala zagrebački Nacional.

Najžešći rival Split Tommyja oglasio se putem svoje Facebook stranice, na kojoj se s podsmijehom i zgražanjem osvrnuo na spornu odluku.

Podsjetimo, Ivo Zoković je nedavno doveo i učlanio cijeli Split Tommy (uključujući mlađe uzraste i ženski sastav) u Hajduk, podržavši projekt Hajduka kao narodnog kluba.

''Gotovo kompletni klub je ovim potezom dao potporu Hajduku. Bio bih sretan da obje titule stignu u Split, da mi stignemo Nacional, a Hajduk Dinamo'', izjavio je prije tjedan dana između ostalog Zoković.

Koliko je stvar apsurdna potvrđuje i objava spomenutog zagrebačkog futsal kluba koji je dao punu podršku kolegama iz Splita i osudio ovakvu odluku HNS-a. Još je zanimljivije tko je s prostora Dalmacije zamijenio Ivu Zokovića. Radi se o Stjepanu Andrijaševiću, ocu Franka Andrijaševića, čovjeku koji je u futsal ušao praktički jučer.

HNS LAKRDIJA !!! SRAMOTA !!!IO HNS-a smjenio je Ivu Zokovića iz Komisije za futsal HNS-a uz obrazloženje da isti ne...

Posted by Nacional Zagreb FC on Tuesday, 23 February 2016

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider