Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri mjeseca bez navijača

HNS opet kaznio Hajduk: Nova utakmica bez gledatelja!

I dalje nema dobrih vijesti za Hajduka, barem ne onih koje dolaze iz Hrvatskog nogometnog saveza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Hajduk kažnjen s dvije utakmice pred praznim tribinama zbog divljanja navijača (bacanje stolica) protiv Rijeke u Dugopolju, na Poljud je stigla još jedna 'čestitka' iz HNS-a.

''Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević nakon provedenog postupka i zatraženih dodatnih očitovanja o neredima gostujućih navijača na utakmici 14. kola Zadar - Hajduk donio je odluku kojom je HNK Hajduk kažnjen jednom utakmicom igranja bez prisutnosti gledatelja, a NK Zadar kao organizator utakmice kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 20.000 kuna'', piše u objašnjenju.

''Sudac Strahonja utakmicu je morao dva puta prekidati zbog upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava (dvadesetak baklji) te gađanje domaćih igrača, posebno Hrgovića, upaljačima i kovanicama od strane gostujućih navijača smještenih na sjevernoj i istočnoj tribini stadiona'', navodi se u objašnjenju.

Zašto opet tako drastična kazna Hajduku, upitali smo Krešimira Vlajčevića koji je za GOL.hr rekao kako je razlog taj što su navijači Hajduka recidivisti u ovom slučaju.

Hajduk će tako bez gledatelja igrati protiv Zagreba 29. studenog. Posljednja utakmica koju je Hajduk na Poljudu igrao je bila ona protiv Dinama 31. kolovoza. Dakle tri mjeseca bez domaće publike za Bijele na svom stadionu, a Hajduk je i dalje najgledaniji klub u Hrvatskoj.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider