Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loši rezultati

HNS i Milivoj Bračun raskinuli ugovor

Hrvatski nogometni savez i dosadašnji izbornik U-16 reprezentacije Milivoj Bračun dogovorili su sporazumni raskid ugovora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dva poraza u prijateljskim utakmicama protiv Turske u Rovinju (0-3 i 1-3), Hrvatski nogometni savez i dosadašnji izbornik U-16 reprezentacije Milivoj Bračun dogovorili su sporazumni raskid ugovora, objavljeno je u petak na internetskom portalu HNS-a.

"Zahvaljujem gospodinu Bračunu na uloženom trudu i moram reći vrlo korektnoj suradnji. Uzimajući u obzir i privatne razloge i ambicije Bračuna, dogovorili smo se oko sporazumnog završetka suradnje. Kako zbog predstojećeg domaćinstva Europskog prvenstva ova generacija ima jednu specifičnu važnost u najkraćem roku odlučit ćemo se za najbolje moguće rješenje kako bi na EP-u izvukli maksimum pred svojim gledateljima", izjavio je tehnički direktor HNS-a dr. Romeo Jozak .

Milivoj Bračun preuzeo je U-16 reprezentaciju u kolovozu 2015. godine, te ju je vodio u osam utakmica i pritom upisao jednu pobjedu, tri remija i četiri poraza. Inače, U-16 reprezentacija (generacija 2000. godine) automatski je sudionik Europskog prvenstva U-17 reprezentacija, koje će u svibnju 2017. godine biti održano u Hrvatskoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider