Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
peče savjest?

Veliki zaokret: Marić trebao suditi kup utakmicu, međutim sam je otkazao nastup

Poslije katastrofalnih pogrešaka u subotnjem derbiju daruvarski sudac nije od HNS-a dobio duži (i očekivani) time-out od suđenja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bruno Marić trebao je ove srijede s početkom u 15:30 suditi utakmicu šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa, međutim reagirao je i samoinicijativno otkazao tu dužnost.

U Ludbregu se s početkom u 15:30 sastaju Tehničar 1974 iz Cvetkovca i Slaven Belupo, a glavni sudac utakmice trebao je biti Marić koji je svojim katastrofalnim odlukama obilježio subotnji derbi Hajduk - Dinamo.

U finišu prvog poluvremena nije dosudio jedanaesterac za Hajduk nakon što je Filip Benković igrao rukom i praktički zaustavio loptu u šesnaestercu Dinama, a u sudačkoj nadoknadi je poklonio penal Dinamu nakon što je Julian Velazquez faulirao Soudanija izvan kaznenog prostora.

Dok se još iščekuje što će po pitanju Marićeva dijeljenja pravde u derbiju reći HNS odnosno hoće li i na koliko utakmica biti na hlađenju kad je u pitanju HNL, Marić je delegiran za Kup ogled klubova iz Koprivničko-križevačke županije. Još jedna je to u nizu neshvatljivih odluka sudačkih čelnika.

Dodajmo kako je ostatak postave s Poljuda u potpunosti trebao biti promijenjen, pa su tako pomoćnici Mariću trebali biti Sanja Rođak-Krašić i Goran Loparac, a četvrti sudac Ivan Župan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider