Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu već tri godine

Rijeka čeka Dinamo, Kek želi pobjedu: 'Moramo vjerovati u sebe'

Nogometaši Rijeke u nedjelju u 15:00 na Rujevici dočekuju Dinamo u utakmici 14. kola Prve HNL, stadion će biti pun, očekuje se pravi nogometni spektakl, a Rijeka lovi prvu domaću pobjedu u prvenstvu protiv Dinamom od rujna 2012. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ispred nas je veliki izazov i imamo veliki motiv. Igramo protiv momčadi koja dominira u hrvatskom prvenstvu. Veseli nas što je stadion rasprodan, a naša je želja doći do bodova. Vjerujem kako će svaki pojedinac izvući maksimum. Moramo vjerovati u sebe. Siguran sam da će nam navijači pomoći, posebice kada je u pitanju derbi", poručio je trener Rijeke Matjaž Kek.

Utakmica protiv Dinama najavio i Ivan Močinić koji je jedini od današnjeg kadra bio u sastavu koji je 2012. posljednji put u prvenstvu pobijedio Dinamo.

"Znamo kakva nas utakmica očekuje. Dugo nismo pobijedili Dinamo u prvenstvu na Kantridi. Pokušat ćemo to promijeniti. Dobro smo se pripremili i pred punim stadionom doći do vrijednih bodova. Poseban je motiv igrati protiv Dinama", zaključio je Ivan Močinić.

Rijeka je posljednju pobjedu u prvenstvu upisala 22. rujna 2012. godine pobijedivši 3:0.

Ulaznica za nedjeljni derbi više nema i stadion na Rujevici je rasprodan. Dinamo će dobiti 275 ulaznica, koliko ima mjesta u kavezu na južnoj tribini. Kako nema mogućnosti odvajanja unutar gostujućeg sektora, na jug neće moći obje frakcije BBB-a već samo jedna, najvjerojatnije ona odana Zdravku Mamiću i aktualnom vodstvu kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider