Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
City zagrizao, ali...

Hladno odbili 55 milijuna eura za najboljeg igrača Bundeslige

Manchester City poslao je u Njemačku ponudu koja je ekspresno odbijena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kevin De Bruyne i iduće bi sezone trebao nositi dres Wolfsburga, ako je suditi prema izjavama koje je plasirao izvršni direktor Vukova Klaus Allofs.

U Wolfsburg je, uoči završetka sezone, sletjela ponuda od 40 milijuna funti (oko 55 milijuna eura). Poslao ju je Manchester City koji je De Bruynea označio kao prvi cilj ljetnog prijelaznog roka, što ne čudi s obzirom na fantastičnu sezonu koju iza sebe ima 23-godišnji Belgijanac.

De Bruyne je u svim natjecanjima za Wolfsburg ove sezone nastupio 49 puta tijekom kojih je zabio 15 golova i upisao 28 asistencija. Posebno je impresivna njegova statistika u Bundesligi - 10 golova i 21 asistencija u 33 kola. S tim brojem dodavanja za pogodak srušio je dosadašnji rekord i postao najbolji asistent u jednoj sezoni Bundeslige.

Kao igrač koji podjednako dobro može igrati na poziciji ofenzivnog veznog i na krilima, De Bruyne je želja najjačih svjetskih klubova. Svima njima Klaus Allofs uputio je jasnu poruku: "Kevin nije na prodaju! 100 posto sam uvjeren kako će igrati iduće sezone za nas."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider