Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca ih razljutila

Uzdrman ponos Reala, hitan sastanak Pereza i Zidanea: Evo tko je nova meta!

Nakon što je izgubio utrku s Barcelonom za Andreom Gomesom, Real Madrid se okreće novim metama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je opet otela „krupnu lovinu“ ispred nosa Real Madrida. Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da Andre Gomes prelazi na Camp Nou. Madridski mediji već danima su pisali kako je Portugalac na vratima Santiago Bernabeua, a onda se dogodio kopernikanski preokret. Valencia je postavila zahtjeve koje Real nije htio prihvatiti pa se u priču umiješala Barcelona i Gomes će osvanuti na Camp Nou.

Katalonski mediji likuju i ističu kako je ponos Madriđana i njihova sujetnog predsjednika Florentina Pereza ozbiljno uzdrman. Perez još nije zaboravio kako su mu Katalonci „maznuli“ Neymara, a sada mu se dogodio novi šok.
Predsjednik Reala morat će nešto učiniti kako bi ispeglao imidž i umirio navijače. Odmah se sastao sa trenerom Reala Zinedine Zidaneom kako bi razmotrio novu situaciju i razradio transfernu strategiju do kraja prijelaznog roka.

Već je krenula priča kako je pala odluka da James Rodriguez ostaje na Bernabeuu, međutim, to se ne može smatrati ni utješnom nagradom, jer Kolumbijac je već u redovima Reala. Real si sada naprosto ne smije dopustiti da izgubi utrku s Barcelonom za mladog Brazilca Gabriela Jesusa, ali taj transfer neće u potpunosti isprati gorčinu.

Stoga nije trebalo dugo čekati da se ponovo zakotrljala priča kako se Perez vraća u utrku za Paulom Pogbom i da ga želi oteti Manchester Unitedu pred nosom kao što je njemu Barcelona otela Gomesa. To je malo vjerojatna kombinacija, čak izgleda kao potez očajnika, jer su Pogba i Manchester United daleko odmakli u pregovorima, toliko daleko da je već planula priča o najvećem transferu u povijesti. No, Pogba još uvijek nije potpisao ugovor s Manchester Unitedom i sve dok se to ne dogodi ne treba ništa apriori odbaciti.

Puno su realnije spekulacije da se Real okreće u drugom smjeru. Kao alternativa Gomesu spominje se Moussa Sissoko, 26-godišnji veznjak Newcastlea i francuske reprezentacije. Neki madridski mediji opet su intenzivirali stare spekulacije oko interesa Reala za Edenom Hazardom, Robertom Lewandowskim i Davidom Alabom, ali na tom planu nema ništa novo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider