Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Promjena plana

Henriquez možda ide na Copu s Čileom, Mamić ponosan: Velika je to čast!

Dinamo će u subotu gostovati u Kranjčevićevoj kod Zagreba. Modrima je to prilika da odigraju opušteno i pokažu sve što znaju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Zagreb je dobra, mlada momčad koja protiv Dinama igra neopterećeno jer nemaju što izgubiti. Sada se i mi možemo opustiti i uživati“, rekao je trener Zoran Mamić, prenosi stranica Dinama.

Mario Mandžukić i Ivica Olić iz Zagreba su prešli u Dinamo. Pjesnici i danas imaju nekoliko igrača koji su zanimljivi Dinamu.

„Neću ih javno spominjati“, kaže Mamić.

Mamić je otkrio planove i za posljednjih desetak dana sezone.

„Zbog kratkog odmora i dugačke sezone iza nas bilo je u planu pustiti neke igrače ranije, ali malo smo promijenili strategiju. Naime, gotovo sigurno ćemo nakon finala Kupa protiv Splita otići u Rovinj i biti tamo skroz do utakmice protiv Rijeke. Tako da će momčad otprilike tjedan dana trenirati 's užitkom'.“

Angelo Henriquez bi mogao igrati za Čile na Copa Americi.

„Velika je čast biti dio takve reprezentacije na velikom natjecanju i bilo bi nam drago zbog Angela kada bi bio tamo. Trenutno je na popisu od 30 igrača, a vidjet ćemo hoće li ući u krug igrača koji će ići na natjecanje. Sreća u 'nesreći' je što će tamo biti u trenažnom procesu i neće doći nespreman, ali naravno da bi bilo bolje da se uigrava s nama. Ipak, nije to samo naš problem nego situacija koju imaju brojni klubovi.“
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider