Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Astronomska plaća

Kinezi poludjeli za Mandžukićem, on odbio ugovor života!

S dolaskom siječanjskog prijelaznog roka počinje i transfer ludilo kineskih klubova.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kao uvod u novu sezonu tamošnje Superlige, pred nama je još jedan zimski prijelazni rok u kojem će klubovi iz Kine pokušati lukrativnim ponudama primamiti velike europske zvijezde.

Jednu takvu dobio je i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Klub Hebei China Fortune nudi mu plaću od 15 milijuna eura što je trostruko više u odnosu na ono što trenutno zarađuje u Juventusu.

Mandžo je proljetos potpisao ugovor sa Starom damom do ljeta 2020. s godišnjom plaćom od pet milijuna eura. Ne samo da bi u Kini imao trostruko više već bi mu to bio daleko najveći ugovor u karijeri, a igrao je za Bayern, Atletico Madrid, Wolfsburg...

Hebei China Fortune bi morao platiti određenu odštetu Juventusu što im ne bi predstavljalo problem, ali realizaciji transfera ispriječio se jasan Mandžin stav - ne želi ići u Kinu.

Ostat će u Juventusu, a četvrtoplasirani sastav Superlige iz prošle sezone morat će potražiti rješenja za napad na nekoj drugoj adresi.

Trener Manuel Pellegrini u momčadi već ima Gervinha i Ezequiela Lavezzija, ali očito pored ove dvojice brzanaca želi jednog pravog centarfora.

Mandžukić neće biti taj...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider