Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Wenger ima nasljednika

Senzacija u Engleskoj: Evo tko je potvrdio da bi mogao preuzeti Arsenal

Ralph Hasenhuttl potvrdio je da je u kombinaciji za nasljednika Arsenea Wengera na mjestu menadžera Arsenala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ralph Hasenhuttl, trener trenutačno vodeće momčadi njemačke Bundeslige RB Lepziga, potvrdio je da bi mogao zamijeniti Arsenea Wengera na mjestu menadžera Arsenala, piše engleski tabloid Sun s neizbježnim okusom senzacije.

Početkom tjedna proširila se glasina kako je austrijski stručnjak na meti Arsenala i da bi na kraju sezone mogao zamijeniti Wengera. Engleski mediji „probili“ su priču pa je Hasenhuttl odlučio na press-konferenciji njemačkog kluba nešto reći o tim spekulacijama.

„Dobro ste to istražili, ima tu puno istine. Čuo sam i puno gorih priča o sebi od toga da ću naslijediti najdugovječnijeg menadžera u Engleskoj“, našalio se Austrijanac pa nastavio:

„To zacijelo neće uništiti moju reputaciju, zar ne? Da budem iskren, nisam o tome previše razmišljao, jer sretan sam ovdje u Leipzigu.“

Hasenhuttl je trener debitantske momčadi u Bundesligi, bez sumnje najveće senzacije sezone. RB Lepzig je na iznenađenje mnogih vodeći na ljestvici nakon 12 odigranih kola. Iako ga u Njemačkoj mnogi ne vole i zamjeraju mu da je „plastični“ klub nastao na financijskim jaslama privatnog sponzora, RB Leipzigu ide odlično. Još uvijek je bez poraza, na kontu ima 30 bodova, te se nalazi ispred favoriziranog Bayerna s tri boda prednosti.

„Bayern i dalje ostaje najveći favorit prvenstva“, kaže Hasenhuttl i ne zanosi se maštanjem o naslovu prvaka.

Austrijanac je ovog ljeta preuzeo istočnonjemački klub, koji je pod patronatom Dietricha Mateschitza, austrijskog milijardera i vlasnika poznate kompanije Red Bull, nakon što je polučio odlične rezultate s Ingolstadtom.
Kako god, Hasenhuttl je velika priča u Njemačkoj, a očito i u Engleskoj.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider