Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stao u obranu igrača

Hari Vukas vjeruje u kvalitetu kadra koji ima na raspolaganju

Hari Vukas uzeo je u ruke 'vrući krumpir' i odlučio preuzeti Hajduk do kraja sezone. Već u nedjelju očekuje ga težak ispit, gostovanje u Koprivnici protiv Slaven Belupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Malo je vremena bilo, utakmica je bitna, Belupo je dobro organiziran, dobro vođen. Čvrsti su otraga, dobri kod kuće, imaju kombinatorne igrače u sredini, hitrinu prema naprijed", kaže Vukas o suparniku.

Novi trener 'Bilih' vratio je Maloču u momčad, ali nedostaju mu zbog kartona Vršajević i Milović, te zbog ozljeda Kalinić, Gotal, Maglica, Vuković, Balić i Nižić. Počela je kružiti priča da su igrači u strahu zbog nemilih scena nakon utakmice sa Splitom, te da zbog toga glume ozljede. Ali Vukas je to demantirao.

"Nije to lijepo. Poznajem te igrače i tvrdim da nema istine u tim pričama. Kad će se tko vratiti, treba vidjeti s liječnicima. Balić je već duže ozlijeđen, Maglica također vuče ozljedu aduktora od ranije, Nižić je zaradio rupturu mišića, Gotal je opet osjetio koljeno, a Kalinić je u fazi oporavka. Jedino je sigurno da će se za sljedeću utakmicu vratiti Milović", rekao je Vukas i dodao:

"U ovom trenutku uz ozljede je psihologija najvažniji segment. Vjerujem u njih, psiha je poljuljana uslijed svih ovih događanja, no znam koliko oni mogu. Pravi rezultat može nas vratiti na stare staze".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider