Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će zanimljivo

Halilović seli u Premierligu? Dva kluba pripremila ponudu

Prema izvještajima iz Engleske, Everton i West Ham su navodno pripremili po šest milijuna eura za Alena Halilovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je i više nego voljna pustiti mlade igrače koji nisu u njihovim ozbiljnim planovima za budućnost. Jedan od njih je i naš Alen Halilović, koji ima potencijal, ali ga nije uspio do kraja realizirati, odnosno do kraja uvjeriti čelnike Barce.

Everton i West Ham prvi su dočekali priliku i oboje su spremni dovesti nadarenog hrvatskog reprezentativca. Cijena na koju bi Barca pristala je navodno šest milijuna eura. Halilović nije htio ostati u Barci B koja je ispala iz druge lige, a Luis Enrique još uvijek ga ne može smjestiti u prvu momčad i garantirati mu barem nekakvu minutažu.

Upravo zato se kao moguća destinacija pojavila Premierliga, gdje i oni lošiji klubovi imaju dovoljno novaca da dovedu pojačanja iz ostatka Europe. Za Halilovića je u ovom trenutku možda i najbolja opcija West Ham, gdje bi bio pod budnim oko bivšeg hrvatskog izbornika. Za njegovu karijeru to možda uopće ne bi bio loš potez.

Međutim, Everton je u dobrim odnosima s Barcelonom i nada se kako bi im to moglo pomoći u realizaciji ovog transfera. Martinezova momčad već je dogovorila jedan transfer Deulofeua iz Barce, a dolazak halilovića za njih je također vrlo ozbiljna opcija.

U svakom slučaju, transfer Halilovića napreduje i do povratka s američke turneje s katalonskom momčadi, lako bi mogao promijeniti sredinu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider