Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Talent mora eksplodirati

Halilović odradio trening, debitira protiv Reala: Nisam očekivao ovakav prijem

Alen Halilović u petak je potpisao ugovor sa Sportingom iz Gijona u kojem će biti na jednogodišnjoj posudbi. Hrvatski nogometaš uzeo je dres s brojem 25, a u subotu ujutro odradio je prvi trening s novom momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema najavama iz kluba moguće je da već u nedjelju debitira i to protiv madridskog Reala.

''Zahvaljujem Barceloni, Sportingu, obitelji, sretan sam što sam ovdje. Nisam očekivao ovakav prijem'', rekao je Halilović na predstavljanju nakon treninga o dodao:

''Sporting je očito morao biti moja sudbina.''

Dolazim iz B-momčadi Barcelone. Telefonski sam razgovarao s trenerom Abelardom i poslije mi je Luis Enrique jasno dao do znanja da je Sporting moje sljedeće odredište, da idem u klub gdje ću raditi, gdje je stadion jako lijep. U Gijonu sam dobio priliku ponovno razgovarati s Abelardom. Rekao mi je da želi igrača koji sudjeluje u napadu, ali i u obrani. Dolazim ovdje učiti.

Podsjetimo, Halilović je u Sporting došao na nagovor trenera Barcelone Luisa Enriquea koji mu je rekao da će ga tako imati na oku. Ako Alen odradio dobru sezonu, sljedeću bi mogao igrati i za seniore Barcelone. Pred njim je važna godina, njegov talent jednostavno mora eksplodirati.

<iframe width="480" height="280" src="https://www.youtube.com/embed/VJKnsFzy5Y0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider