Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Realna mogućnost

Halilović ide Rakitićevim stopama? Barca ga šalje na kaljenje

Klupski europski nogometni prvak Barcelona obznanio je danas da je potpisao prvo veliko pojačanje za novu sezonu, a na pomolu je, čini se, još jedno...

Barcelona je ovog ponedjeljka na svojoj službenoj stranici objavila vijest da je potpisala Aleixa Vidala, sjajnog desnog beka Seville, koji je svoju karijeru započeo upravo u Kataloniji, točnije Barcinom pogonu.

Još bi se jedan transfer mogao dogoditi između Seville i Barcelone ovoga ljeta, a uključuje mladog hrvatskog reprezentativca Alena Halilovića. Denis Suarez, igrač koji je pod ugovorom s Barcelonom, odigrao je jako dobru sezonu u Sevilli i Katalonci će ga vjerojatno vratiti u svoje redove. U suprotnom bi smjeru, kao novi mladi igrač kojem trebaju prvoligaške minute, trebao krenuti Halilović.

Prošle je sezone drugi Hrvat žario i palio u Sevilli, a danas je jedan od ključnih igrača Barcelone u veznom redu - Ivan Rakitić. Sevilla nikako ne bi bila loša opcija za mladog Halilovića, koji tek treba napraviti prve prave korake u seniorskom nogometu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider