Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvertira u važni okršaj

VIDEO Vukas: Naše utakmice s Dinamom 2 su uvijek zanimljive

Hajduk u srijedu od 20:00 na Poljudu napada Lokomotivino treće mjesto u HNL-u...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči utakmice Hari Vukas pokušao je spustiti pritisak s leđa svojih nogometaša. Hajduk je u nedjelju uzeo tri boda u Koprivnici, prekinuo niz od tri uzastopna prvenstvena poraza te se trećeplasiranoj Lokomotivi primakao na dva boda zaostatka.

"Želim rasteretiti igrače razmišljanja poput onoga da je sutra Dan D. Nije ih potrebno opterećivati s važnosti, glavno je da zadatke izvršavaju na način na koji ja to tražim. Već nakon utakmice u Koprivnici rekao sam im da to trebamo zaboraviti, sutra je nova borba i novi taktički zahtjevi", kazao je trener Hajduka.

U ogledu s Lokomotivom Hajduk će biti lišen usluga kartoniranih Milevskog, Malokua i Vršajevića dok su i dalje ozlijeđeni Balić, Kalinić, Kurbanov i Nižić. Od povratnika tu su Milović koji je odradio suspenziju zbog tri žuta kartona te Maglica, koji bi trebao zauzeti mjesto u vrhu napada.

"To je sport, ali kad puno igrača nedostaje onda i ekipa bolje reagira, nije to ništa neuobičajeno. Što se tiče sastava, o njemu nikad ne govorim, ali, primjerice, ne mogu ignorirati kvalitetu koji ima Tudor. Međutim, moram uzeti u obzir i da je mlad i pitanje je koliko u kontinuitetu može igrati na takav način", pita se Vukas koji je rekao ponešto i o Lokomotivi:

"Igraju kvalitetan nogomet, istog trenera imaju već nekoliko godina. Imaju dosta igrača iz Dinama pa ih volimo zvati i Dinamo 2. Naše utakmice su uvijek bile zanimljive i sadržajne."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider