Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Jedini ispravan put'

Hajduk odgovorio Lokomotivi: 'Navijače ne možete lagati i varati'

Nije dugo trebalo čekati odgovor s Poljuda na priopćenje iz Zagreba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na svojoj službenoj stranici Hajduk je objavio odgovor Lokomotivi na njeno priopćenje u kojem su izvrijeđali Marina Brbića.

Priopćenje s Poljuda prenosimo u cijelosti.

"Laži i uvrede nikad nisu zaustavili Hajduka u borbi za poštenije i pravednije odnose u hrvatskom nogometu pa to neće napraviti niti sada. Nikakvi napadi, posebno ovako neargumentirani i zlobni, neće nas pokolebati u našoj borbi, mogu nas samo ojačati. 

Dokaz da naša borba ima ispravan cilj upravo je činjenica što se javljaju oni koji su se očito prepoznali kao uzrok sadašnjeg nakaradnog stanja u kojem se nalazi hrvatski nogomet. 

Navijače se ne može lagati i varati - to je ujedno i jedina tvrdnja s kojom se možemo složiti. Upravo su naši navijači najjača Hajdukova snaga u borbi za istinu i pravdu u hrvatskom nogometu. 

Dok oni koji nas prozivaju nemaju stadion ni vlastite igače, s navijačima ne mogu napuniti niti salu za sastanke - a samo su marionete na koncu onih koji ih instruiraju i za čiji račun rade - uz Hajduk je vojska navijača: 23.000 članova, 7.000 pretplatnika i stotine tisuća gledatelja na utakmicama, a upravo posljednjih godina njihov broj je u intenzivnom porastu. 

Ovim brojkama Hajduk nadmašuje ukupan broj gledatelja, članova i pretplatnika svih ostalih klubova u hrvatskom nogometu zajedno što najbolje svjedoče o veličini našeg Kluba koji će uporno ustrajati na ovom putu, jer je jedini ispravan, ma koliko on bio težak", odgovorili su iz Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider