Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ekstra talent

Hajdukov dragulj dogovorio novi ugovor do ljeta 2018. godine

U Hajduku nastavljaju s produženjima ugovora igračima za koje smatraju da će klubu donijeti rezultatski, ali i, što je trenutno najvažnije, financijski iskorak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andrija Balić dogovorio je produženje vjernosti do 30. lipnja 2018. godine, objavio je Hajduk na svojoj službenoj stranici.

Ovaj silno talentirani mladić označen je kao projekt Hajduka za budućnost, a klub mu je to htio dati do znanja novim ugovorom.

'Ovo mi je poticaj za budućnost'

"Sretan sam i ponosan zbog toga što uživam podršku kluba i što ću u Hajduku igrati i narednih godina. Meni su se ostvarili svi dječački snovi kad sam prvi put zaigrao u dresu Hajduka, a naravno da sam zadovoljan što mi je Klub ukazao ovakvu podršku i povjerenje. Ovo mi je poticaj za budućnost da još više radim i treniram i da napredujem kroz igre u Hajduku. Želja mi je da pomognem Klubu da ostvari što bolje rezultate", izjavio je Balić.

Svečanom činu su na Poljudu nazočili i roditelji (mama Mladenka i otac Ivica) veznjaka za kojeg je još prije godinu dana Tottenham poslao službenu ponudu Hajduku.

"Čast nam je i ponos što naš sin igra u Hajduku. To doživljavamo kao osobit privilegij. Andrija je već sedam godina u Hajduku i ostvario je prvi cilj o kojem je sanjao, a to je da zaigra u prvoj momčadi Hajduka pred splitskom publikom. To je za nas velika stvar jer cijela naša obitelj je hajdučka. Od prvog dana znali smo da je ostanak u Hajduku za Andriju prava odluka i da se ovdje može najbolje razvijati kao igrač. Kad je imao ponudu Tottenhama, moja supruga i ja nismo bili za to da ode jer smo znali da je prerano za jedan takav izazov. Nije nam cilj novac nego razvoj Andrije koji je naše dijete, a Hajdukov igrač. Vjerujemo da će se Andrija u Hajduku još više razviti kao nogometaš", kazao je Andrijin otac Ivica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider