Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U redovima rivala

Hajdukov Bradarić na Kantridi: 'Rijeka je pokazala da je ozbiljan klub'

Filip Bradarić i službeno je postao novi igrač Rijeke u kojoj bi po ugovoru trebao provesti tri i pol godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je predstavila veliku želju Matjaža Keka. 23-godišnji dojučerašnji igrač Hajduka Filip Bradarić pojačao je redove jadranskog rivala koji je tražio veznog igrača. S druge strane, Hajduk bi s pet milijuna kuna od ovog transfera trebao moći 'preživjeti' sljedeće mjesece.

Oprostio se Bradarić od svog kluba nakon tek 48 odigranih utakmica. U U-21 reprezentaciji standardan je kod izbornika Nenada Gračana

''Jako smo zadovoljni što smo uspjeli dogovoriti dolazak Bradarića u Rijeku. On je mlad, ali vrlo perspektivan igrač. Na njemu je da se, kao i svi ostali novi igrači što prije prilagodi načinu rada u Rijeci. Rijeka ima takav sustav da pruža priliku mladim igračima, a uvjeren sam da će Bradarić krenuti putem Kramarića, Leškovića, Mitrovića i svih ostalih koji su u Rijeku stigli kao velika perspektiva, a u Rijeci su postali reprezentativni igrači'', rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora.

Zadovoljan je iBradarić.

''Želio bih se zahvaliti svim ljudima u klubu koji su me lijepo ugostili i razgovorom pokazali da je Rijeka ozbiljan klub, klub koji ima svoju budućnost… Siguran sam da ću se dobro uklopiti i davat ću na svakom treningu i utakmici svoj maksimum i odužiti se treneru Matjažu Keku'', rekao je po dolasku u Rijeku.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider