Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objašnjenje za derbi

Hajduk zakazao presicu: Odgovor stiže u 17:30!

Vodstvo Hajduka najavilo je za danas u 17:30 sati u klupskim prostorijama na Poljudu konferenciju za novinare u vezi otkazanog derbija protiv Dinama, nakon što su igrači Hajduka odbili jučer izaći na teren maksimirskog stadiona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajdukovi igrači tim su se potezom solidarizirali sa svojim navijačima, od kojih je većina odbila ući na južnu tribinu maksimirskog stadiona, nakon što je pedesetorici pripadnika Torcide, koji su se našli na tzv. crnoj listi zabranjen ulaz na stadion. Splitski klub očekuje kazna, utakmica bi se trebala registrirati 3:0 za Dinamo, a moguće su i disciplinske te novčane kazne.

Dinamov direktor Tomislav Svetina odbacio je optužbe da je zagrebački klub slagao crnu listu zbog koje su navijači Hajduka odbili nazočiti utakmici, te izjavio da su Hajduk i Torcida bili upoznati sa personaliziranom prodajom ulaznica koja se primjenjuje na svim Dinamovim utakmicama i za sve tribine. Dinamov direktor smatra da je sve bila smišljena akcija i još jedan pokušaj stvaranja kaosa u hrvatskom nogometu.

Nogometaše Hajduka sinoć je po povratku u Split na Poljudu ovacijama i bakljadom dočekalo oko 8.000 navijača. Oni su svoje junake dočekali povicima "Ovo je Hajduk", "Vukovar", a niz psovki upućeno je na račun predsjednika HNS-a Davora Šukera i čelnika Dinama Zdravka Mamića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider