Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kartoni, upale, ozljede...

Hajduk u Koprivnici bez 'pola' momčadi: 'Naći ćemo 11 dobrih'

Pred nogometašima Hajduka je šesta utakmica zaredom izvan Poljuda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon četiriju gostovanja (Zagreb, Split, Funtana, Istra 1961) te domaće utakmice s Rijekom u Dugopolju Hajduk ove nedjelje završava svoju turneju.

S početkom u 19:00 u Koprivnici će Bijele dočekati Slaven Belupo, trenutno posljednjeplasirana momčad HNL-a koja se u posljednjih nekoliko tjedana digla i uhvatila priključak s ostalim klubovima u donjem dijelu ljestvice.

Trener Hajduka Igor Tudor imao je velikih problema sa sastavljanjem momčadi pa je, između ostalog, među prvotimcima i Ivan Prskalo, dojučerašnji junior koji je dosad nastupao za Hajduk B u Trećoj ligi Jug.

"Prskalo u ovom trenutku može više pomoći momčadi nego Milevski kojemu će dobro doći još 90 minuta u drugoj momčadi za podizanje forme, a onda ćemo vidjeti. Što se tiče Prskala, moguće je da bude u prvoj postavi", najavio je Tudor.

Kartoni, upala zuba, ozljede...

Zbog tri žuta kartona nema Sandra Gotala, Antonio Milić dobio je upalu zuba, a ozlijeđeni su Anton Maglica, Jean Evrard Kouassi, Dejan Mezga i Avdija Vršajević.

U dva lanjska prvenstvena ogleda u Podravini Hajduk je jednom u posljednjim trenucima izvukao remi (3:3) dok je na proljeće glatko poražen (3:0): "Već sam zaboravio te utakmice, nema smisla sad pričati o tome. Protiv Hajduka se svi motiviraju, da dođemo s B momčadi oni bi svejedno bili motivirani. Slaven Belupo igra 4-2-3-1, organizirano i disciplinirano", zaključio je Tudor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider