Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Perišić je naš'

Hajduk trlja ruke: Stižu milijuni kuna od transfera Perišića u Inter

Kasno sinoć napokon je završen transfer Ivana Perišića u milanski Inter.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Perišić je naš'', objavio je sinoć nakon 23 sata Inter putem službenog Twitter profila. Tako je napokon pretposljednjeg dana prijelaznog roka završena jedna od onih ljetnih transfer sapunica koje se obično realiziraju u zadnji čas.

Nakon mukotrpnih pregovora Ivan Perišić je ostvario veliku želju. Upravo je zbog njegove upornosti i uspio cijeli transfer koji će Inter stajati oko 16 milijuna eura + bonusi. Ukupno bi transfer mogao dostići cijenu i blizu 20 milijuna eura.

S tim će posebno biti sretni u Hajduku jer 5% ukupne cifre ide klubovima u kojima je Perišić igrao do punoljetnosti. Perišić je iz Hajduka otišao sa 17,5 godina u Sochaux pa se na Poljudu nadaju da će oko 400 tisuća eura stići od ovog transfera (oko 3 milijuna kuna).

Perišić je nakon Sochauxa otišao u Club Brugge gdje je igrao od 2009. do 2011. Godine. Potom je ostvario veliki transfer u Borussiju Dortmund, a nakon dvije godine prelazi u Wolfsburg u kojem jue pružio najbolje predstave. No, i tamo se zadržao tek dvije godine i sada ćemo ga gledati s Marcelom Brozovićem u dresu milanskog Intera.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider