Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Debitirao Jô

VIDEO - Hajduk teško poražen: Kuban naplatio promašaje Bijelih

U pretposljednjoj pripremnoj utakmici u Sloveniji Hajduk je izgubio od ruskog Kubana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osma momčad Rusije u Kranju je s uvjerljivih 3:0 pobijedila Hajduk.

Igor Tudor Kubanu je suprotstavio dvije različite momčadi, a samo je vratar Lovre Kalinić odradio svih 90 minuta.

Kalinić, Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović, Bradarić, Caktaš, Kouassi, Gotal, Vlašić i Maglica - to je bio početni sastav Bijelih, dok su u nastavku priliku dobili Mikanović, Nižić, Z. Milić, Vasilj, Anđelković, Balić, Bašić, Jô, Bencun i Maloku, s tim da je poslije svega 15-ak minuta igre u drugom dijelu Tudor izvadio Brazilca Jôa i Andriju Balića, umjesto kojih su ušli Vuković i Tomičić.

U prvom poluvremenu je Hajduk bio puno bolja momčad, Bijeli su diktirali tempo, stvarali šanse pred vratima Kubana, ali i pošteno se ispromašivali te su Rusi iz prva dva udarca u okvir stigli do dva zgoditka. U 9. minuti George Bucur je pogodio s 12 metara, a u 59. Danilo povećava prednost Rusa.

Kronična neefikasnost: Gotovo 300 minuta bez pogotka!

U međuvremenu, u posljednjoj minuti prvog dijela, Filip Bradarić je promašio jedanaesterac kojeg je izborio Jean Evrard Kouassi, a treći pogodak i točku na i stavio je Brazilac Danilo, majstorskim poluvolejem s 10-ak metara.

Hajduk će ostati u Sloveniji još nekoliko dana te protiv najjačeg suparnika dosad, Rubin Kazana, odigrati generalku uoči početka kvalifikacija za Europa ligu i HNL-a.

Inače, ovo je bila treća utakmica zaredom u sklopu slovenskog dijela priprema u kojoj Hajduk nije zabio gol. Prethodno je druga momčad poražena od Rabotničkog 2:0, a s ukrajinskim Metalurg Zaporožjem završilo je 0:0. Zadnji gol za Hajduk u prijateljskim dvobojima postigao je Anton Maglica u 68. minuti utakmice s Domžalama, za konačnih 2:2.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider