Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bitka za europsku ligu

Hajduk stigao u Ukrajinu i zbog svoje zvijezde izazvao veliku pozornost

Nogometaši Hajduka odletjeli su u Ukrajinu gdje ih sutra očekuje prva utakmica doigravanja za Europsku ligu protiv Dnipra.

Splićani su osokoljeni odličnim rezultatima u posljednje vrijeme, a golove zabijaju kao na traci. Dobra vijest za njih je i to što za ukrajinsku momčad zbog ozljede neće igrati Jevgen Konopljanka, njihov najbolji igrač.

''Znamo što nas čeka u Ukrajini, veliki i snažan protivnik, međutim, mi smo stekli samopouzdanje i sigurno je da ćemo dati sve od sebe i pokazati kako imamo šanse napraviti dobar rezultat pred uzvrat na Poljudu'', poručio je Mijo Caktaš uoči polaska na put.

Na dolasku u Kijev odmah je postalo jasno kakva je zvijezda stigla s Hajdukom. Artjem Milevski bio je na meti mnogih obožavatelja koji su htjeli fotografiju s nekad najboljim ukrajinskim nogometašem.

U Ukrajini je 19 igrača, a utakmica se zbog ratnog stanja igra u Kijevu. Očekuje se svega 10 tisuća gledatelja na stadionu koji prima 70 tisuća. Bit će i nekoliko stotina navijača Hajduka, a zanimljivo je da je cijena njihovih ulaznica mizernih 10 UAH-a, što je točno četiri kune i 36 lipa.

Utakmicu Dnjipro - Hajduk pratite u srijedu od 18 sati u tekstualnom prijenosu na našem portalu.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider