Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
krasan lob malokua

Hajduk se jedva spasio poraza od Slaven Belupa

U utakmici 4. kola Prve HNL Hajduk i Slaven Belupo su na Poljudu igrali 2-2 (0-2)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je nakon novog trijumfa u Europi ponovno kiksao u domaćem prvenstvu. Iako je Slaven Belupo poznat kao 'splitska mušterija', to se ovoga puta nije dogodilo. Gosti su nakon uvodnih 25 minuta imali prednost 2:0, no u nastavku je Hajduk ipak uspio osvojiti bod.

Crepulja je doveo Slaven Belupo u vodstvo u 19. minuti, a šest minuta kasnije na 2:0 povisio je Ozobić nakon katastrofalne pogreške Jeffersona koji mu je dodao loptu.

U drugom poluvremenu Hajduk je smanjio u 58. minuti preko Malokua koji je sjajnim lobom matirao gostujućeg vratara, dok je 2:2 postavio Milović

Nakon četiri kola oba sastava su i dalje bez pobjede u HNL-u, imaju po tri boda, te se nalaze na sedmom, odnosno devetom mjestu s istim učinkom kao šesta Rijeka, koja ima utakmicu manje, te osmi Inter iz Zaprešića. Iza njih je samo Zagreb s dva boda.

Na vrhu su Dinamo i Split sa po osam bodova, treća Istra 1961 ima sedam.

Recimo i da je suparnik splitskog Hajduka u 3. pretkolu nogometne Europske lige, norveški Stromsgodset u susretu 18. kola domaćeg prvenstva kao gost uvjerljivo svladao Tromso sa 6-0 (2-0).

Po dva gola za Stromsgodset postigli su Wikheim (6, 48) i Fossum (65, 76), a jednom su se u strijelce upisali Vilsvik (29) i Hanin (50).

Stromsgodset je trenutačno peti na ljestvici sa 30 bodova i utakmicom manje, dok je Tromso 14. sa 16 bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider