Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slavila i Rijeka

Hajduk prekinuo negativan niz i upisao prvu pobjedu nakon 4 poraza

Hajduk je na teškom gostovanju u Koprivnici došao do prve prvenstvene pobjede u posljednjih pet utakmica...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk se iz Koprivnice vraća s tri boda, momčad Harija Vukasa prekinula je niz od četiri uzastopna poraza u HNL-u i približila se trećeplasiranoj Lokomotivi na dva boda.

Golove su zabili Dejan Mezga u 17. minuti na asistenciju Artema Milevskog te mladi Fran Tudor u 49. minuti uz pomoć smušene obrane domaćih. Veliki doprinos pobjedi Bijelih dao je mladi vratar Ivo Grbić koji je obranio kazneni udarac Mirića te imao još nekoliko dobrih obrana.

Pozitivnu ocjenu zaslužuje uža obrana na čelu s povratnikom kapetanom Marijom Maločom uz kojeg je dobru partiju odigrao debitant Petar Bosančić. U napadačkom dijelu igre raspoloženi su bili Nikola Vlašić, Tino Sušić i Ukrajinac Milevskyi, dovoljno dobri da Hajduk ostvari treću prvenstvenu pobjedu ovog proljeća.

U drugom nedjeljnom susretu Rijeka je na svojoj Kantridi nadigrala Istru s uvjerljivih 3:0. Dvostruki strijelac za Rijeku bio je Tomasov (28, 58), a jedan je gol dodao Alex (33). Druga Rijeka se ponovno približila vodećem Dinamu na 12 bodova razlike, Dinamo ima 74, a Rijeka 62 boda, dok je Istra 1961 ostala osma sa 29 bodova, dva više od Osijeka i Zadra.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider