Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Velika pojačanja'

Hajduk predstavio pojačanja: 'Izlazio sam i izlazit ću i dalje'

Predsjednik Hajduka Marin Brbić predstavio je dva nova igrača 'bijelih', Artema Milevskog i Dejana Mezgu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Zadovoljstvo mi je predstaviti ova dva velika pojačanja. Stalo imamo kritike da dovodimo prinove, Milevskij i Mezga su pojačanja, koja će nam pomoći da budemo još bolji. Iza Milevskog je impresivna karijera, a Mezga je više od sedam godina igrao za Maribor, doživio je i proljeće u Europi", kazao je Brbić.

Milevskij je izabrao broj 99, a oduševljen je onim što je doživio u Splitu.

"Drago mi je što sam došao u Hajduk, sve je posloženo na visokom nivou, od stožera do vodstva kluba. Znam da sam došao u klub s velikom tradicijom i povijesti, nadam se da ću pomoći", kazao je Milevskij.

Posljednje dvije godine nije Milevskij baš bio na nivou igara u Dynamu. Tražio se, bio u Turskoj i Kazahstanu, ali nigdje se nije previše zadržao.

"Znam gdje sam došao i što se očekuje od mene. Hajduk ima velike navijače, podržavaju me, ovo je za mene jedan novi početak. Nadam se da ću ponoviti igre iz stare forme, ovo je novi dio moje karijere", rekao je Milevskij.

O njegovom noćnom životu ispisani su romani. Što Hajduk može očekivati od njega na tom planu?

"Izlazio sam, izlazit ću i dalje, ali teško će me izbaciti iz takta. Još jednom ponavljam, jasno mi je gdje sam došao, ne želim izgubiti povjerenje ljudi koji su mi pružili ruku u ovom trenutku. Tko meni pruži ruku, ja ću mu vratiti", rekao će Milevskij.

Forma, kada će Hajdukovi navijači vidjeti pravog Milevskog?

"Šest mjeseci neigranja ostavilo je traga, trebat će mi neko vrijeme za ulazak u formu. Jedva čekam utakmicu sa Zadrom, bit ću među 18 igrača za taj dvoboj", rekao je Milevskij.

Mezga, rođeni Čakovčanin, nosit će broj 78, jer je njegova osmica zauzeta.

"Sretan sam i zadovoljan dolaskom u veliki klub, s ambicijama i fantastičnim navijačima. Volim igrati pod pritiskom, privilegija je igrati za Hajduk", kazao je Mezga.

Najveći dio karijere proveo je u Mariboru.

"Željeli su da ostanem, ali nakon sedam godina odlučio sam se na odlazak. Osvojili smo sve što smo mogli, tražio sam novi motiv u karijeri. Zbog toga sam stigao u Hajduk", rekao je Mezga te nadodao:

"I dalje želim napredovati, imam ambiciju. Želim dokazati da sam pojačanje za Hajduk, a trener će odlučiti hoću li igrati. Vjerujem da iskustvom mogu pomoći momcima."

(Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider