Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bilo je blizu

VIDEO Hajduk pobijedio Slaviju, ali svi pričaju o avionu koji je išao ravno na tribinu

Hajduk je sinoć u prijateljskom ogledu pobijedio prašku Slaviju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prijateljstvo Hajduka i praške Slavije, po kojoj su splitski studenti 1911. osnovali svoj klub, nastavljeno je prijateljskom utakmicom na Poljudu. Splićani su pobijedili s 1:0 pogotkom Nikole Vlašića iz 45. minute.

Bila je to generalna proba pred početak sezone koja za Hajduk počinje u četvrtak kada u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige gostuje kod rumunsjkog Iasija.

''Radostan sam poslije pobjede, jer to je ipak praška Slavija, koja je jaka momčad. Ali još puno nam fali, ne mogu nas zavarati pripremne utakmice'', rekao je nakon pobjede trener Bijelih Marijan Pušnik.

O prvom protivniku u sezoni koji je nedavno igrao s Fenerbahčeom je rekao:

''Oni igraju vrlo dobro, tvrdo u obrani. Organizirana su momčad, imam sve informacije o njima. Ne razdvajaju se, kao mi danas u drugom dijelu, oni su momčad koja igra na nulu, pa što uhvate, ali u toj nuli su zaista vrlo dobri.''

Avion se spustio na Poljud

Na utakmici protiv Slavije na poluvremenu se dogodio jedan prelet dvokrilca koji je uzbudio navijače na sjevernoj tribini. Naime, sportski avion s očito iskusnim pilotom preletio je poljudski stadion u prilično niskom letu te se podigao taman iznad navijača. Pilot je napravio nekoliko krugova oko stadiona, a onda nisko preletio preko travnjaka i tribina pa odletio dalje.

Možda je nekima izgledalo kao da dvokrilac leti baš u njih, pa će sigurno dugo pamtiti ovu akrobaciju. Pogledajte kako je to izgledalo…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider