Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ohandza promašio penal

Hajduk niže pobjede, Said opet najbolji

Hajduk je protiv Dugopolja nastavio pobjednički niz na pripremama za proljetni dio sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavio je Hajduk niz pobjeda u prijateljskim dvobojima, ovaj put “bijeli” su u Dugopolju, na stadionu “Hrvatski vitezovi” s 2:0 (1:0) svladali drugoligaša Dugopolje.

Ovo je Hajduku bila prva utakmica nakon povratka s priprema u Turskoj na kojima je svladao Dnipro (2:0), Trenčin (4:2) i Vardar (1:0). Vrlo će brzo prvenstvo pa je važno da na startu budu pravi.

Joan Carrillo, španjolski trener, koji inzistira na igri, na posjedu lopte, na travnjak nije poslao sve adute, ali to nije smetalo Hajduku da već u 14. minuti, nakon kombinacije Tudora i Ohandze, preko Saida dođe u vodstvo od 1:0. Ganac s talijanskom putovnicom promeće se u glavni Hajdukov napadački adut, najefikasniji je od svih napadača.

Do kraja prvog dijela Hajduk je mogao i povećati vodstvo, u 41. minuti Vojković je izborio jedanaesterac, ali udarac Francka Ohandze s bijele točke obranio je vratar Dugopolja Dominik Picak.

U nastavak je Carrillo napravio brojne promjene, minute su dobili čak i Prtajin, Jurić i Pasariček, pa i nije bilo neke smislene igre, a pogodak u 54. minuti za konačnih 2:0 postigao je Ante Erceg kojeg je uposlio Memolla.

Za Hajduk su igrali Stipica - Juranović, Ismajli (od 46. Savvas), Ćosić (od 85. Prtajin), Memolla (od 60. Bosančić) - Kalik (od 46. Hamza), Jefferson, Tudor (od 67. Pasariček) - Vojković (od 60. T. Bašić) - Ohandza (od 76. Jurić), Said (od 46. Erceg).)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider