Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigla službena ponuda

Hajduk odbio tri milijuna eura za mladog asa: "Nema prodaje po svaku cijenu!"

Na Poljud je stigla službena ponuda koja je promptno odbijena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski prvoligaš Lille htio je za tri milijuna eura odštete kupiti Hajdukova lijevog beka Domagoja Bradarića, ali je s Poljuda stigao odgovor: "Ne može!"

Bradarić je tek nedavno proslavio 19. rođendan, jedan je od najperspektivnijih nogometaša u aktualnom kadru Hajduka i protekle je jeseni debitirao za prvu momčad. Skupio je ukupno devet nastupa, sedam u HNL-u i dva u Kupu, upisavši dvije asistencije.

Brojni klubovi prate ga još iz perioda dok je igrao za drugu momčad Hajduka u Drugoj HNL, a s dobrim partijama u prvoj ekipi i pozivima izbornika U-21 reprezentacije Nenada Gračana taj je interes ojačao.

Najkonkretniji je bio Lille, klub koji je pravi hit sezone u Francuskoj i trenutačno je drugi na ljestvici (samo je nedodirljivi PSG ispred njih). Međutim, sastav sa krajnjeg sjevera Francuske nije se nadao odbijenici.

"Mogu potvrditi da je u Klub stigla službena ponuda za našeg mladog igrača i reprezentativca Domagoja Bradarića. Odbili smo ju jer nije u skladu s našim planom i time nam u ovom trenutku nije bila prihvatljiva. Ponovit ću i ovom prigodom da nemamo namjeru prodavati naše mlade igrače po svaku cijenu", poručio je sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović.

Bradarić, dakle, do daljnjeg ostaje u Hajduku...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider