Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pripreme u Rovinju

Hajduk krenuo s pripremama: Na prozivci i dvije prinove iz Zagreba

Nogometaši Hajduka započeli su s pripremama za nastavak prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Tudor obavio je prozivku na kojoj se pojavilo 34 igrača Hajduka. Dodatni dan odmora dobio je vratar Lovre Kalinić, a u Bijelom salonu među bili ove srijede neki povratnici, ali i nova imena.

Ivo Valentino Tomaš i Toma Bašić vratili su se s posudbi nakon vrlo dobre polusezone u drugoj ligi (Tomaš za Dugopolje, Bašić za Rudeš). Ivan Anton Vasilj također je završio sa svojom posudbom, on je prvi dio sezone proveo u Slaven Belupu gdje se nije naigrao.

Od novih lica tu su dvojica 19-godišnjaka koji su stigli u Hajduk iz zagrebačkih niželigaša - Josip Juranović (Dubrava) i Marko Pejić (Sesvete) - koji bi se u početku trebali nametnuti treneru Tudoru kroz drugu momčad Bijelih.

Na prozivci je bio i Tino Sven Sušić koji zajedno s Hajdukom iščekuje realizaciju i službenu potvrdu transfera u milanski Inter. Naravno da ni Tudor nije mogao pobjeći od pitanja o trenutno najboljem igraču Hajduka...

"Nažalost, naša je realnost da odlaze najbolji igrači. Ne znam ništa o transferu, za detalje pitajte upravu, ali ako se realizira, bit će to potvrda i priznanje našem radu", istaknuo je Tudor koji na zimske pripreme u Rovinj planira voditi 27 igrača, od čega će trojica biti vratari.

"Naše opredjeljenje su mladi i nastavit ćemo u tom pravcu. Na meni je da se bavim ekipom, predsjednik i sportski direktor su zaduženi za odlaske i dolaske."

Igrači Hajduka na prozivci 7. siječnja:

Ivo Grbić, Fabjan Tomić, Mario Maloča, Goran Milović, Zoran Nižić, Zvonimir Milić, David Domej, Goran Jozinović, Elvir Maloku, Lorenco Šimić, Ivan Anton Vasilj, Filip Bradarić, Avdija Vršajević, Mislav Anđelković, Josip Vuković, Mijo Caktaš, Tino Sušić, Dejan Mezga, Andrija Balić, Dino Mikanović, Josip Bašić, Ivo Valentino Tomaš, Marko Pejić, Jean Evrard Kouassi, Marko Bencun, Artem Milevskyi, Anton Maglica, Dante Stipica, Sandro Gotal, Nikola Vlašić, Tonći Mujan, Ismar Hairlahović, Toma Bašić i Josip Juranović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider