Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Umalo poznati Španjolac

Hajduk izabrao Špacu ispred bivšeg veznjaka Barce i trenera Villarreala

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević je objasnio kako je došlo do dogovora sa Stankom Poklepovićem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vučević je izrazio zadovoljstvo dolaskom 'šjor Špace' te malo opisao što se događalo u međuvremenu

''Reja je bio naš prvi izbor, ali nismo više mogli čekati njegovu odluku. Bio nam je nužan trener koji će odmah preuzeti momčad.''

Umalo je Hajduk preuzeo bivši igrač Barcelone koji je osamdesete godine proveo u Kataloniji, a inače je iz Zaragoze. Poznati trener Victor Munoz je vodio Mallorcu, Villarreal, Panathinaikos, Zaragozu, Sion i druge klubove diljem Europe.

''Imali smo i drugu opciju, Victora Munoza, španjolskog trenera (nekadašnji prvotimac Barcelone i Sampdorije koji je bio trener niza klubova u Španjolskoj, Grčkoj, Rusiji i Švicarskoj) koji je bio jako zainteresiran za dolazak. Međutim, klub je procijenio da u ovom trenutku ne može ulaziti u rizik s njim'', rekao je Vučević, prenosi stranica Hajduka.

Poklepović nije dvojio hoće li preuzeti Hajduk.

''Nismo željeli baciti u vatru dva mlada i kvalitetna trenera kao što su Hari Vukas i Marijo Osibov nego smo se odlučili za jednog iskusnog trenera kao što je Stanko Poklepović. S njim sam osobno često bio u kontaktu. Šjor Stanko se spremno odazvao i stavio na raspolaganje Hajduku. Njegov zadatak je da izvuče maksimum iz kadra kojeg ima'', rekao je Vučević.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider