Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Hoće li debitirati?

Hajduk ide po novu pobjedu: 'Igrači uživaju trenirati s Milevskim'

Igor Tudor izašao je pred novinare uoči subotnje utakmice na Poljudu protiv Zadra.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri pobjede zaredom vratile su euforiju u Split. Slab početak sezone praktički je izbrisan plasman u play-off Europske lige, a onda i 'petardom' protiv Lokomotive u Zagrebu. U subotu na Poljud stiže Zadar.

''Želimo protiv Zadra potvrditi dobro stanje u klubu'', rekao je Igor Tudor na press konferenciji na kojoj je najviše riječi bilo o mogućem igranju novopridošlih igrača.

''Milevski i Mezga će krenuti s klupe. Možemo očekivati 15 do 30 minuta. Ne mogu oni biti još pravi.''

Artjom Milevski zvučno je ime koje je stiglo na Poljud, no on tek treba razbiti famu o problematičnom nogometašu koji je dugo izvan prave forme.

''Vidi se da je klasa. Zna sve, vidi sve prije drugih, igrači uživaju igrati s njim na treningu. Jako sam zadovoljan njegovim radom, vidi se da se želi vratiti gdje mu je mjesto, a nastavi li ovako, vratit će se. Mi smo mu podrška, već se jučer vidjela razlika u odnosu na prvi dan kada je došao,'' rekao je Tudor i zažalio što nema vremena za uigravanje putem prijateljskih utakmica.

S Poljuda još nema vijesti o transferima Avdije Vršajevića i Tina Svena Sušića. Trener Tudor najavio je Vršajevića u prvih 11 protiv Zadra, a o Dnjipro nije htio dok ne prođe prvenstvena utakmica.

Na kraju se Tudor osvrnuo na novog izbornika talijanske reprezentacije, njegovog bivšeg suigrača iz Juventusa Antonija Contea

''To je najbolji mogući izbor za Italiju, ali to nije dobro za Hrvatsku.''

Podsjetimo Italija i Hrvatska najveći su konkurenti u skupini za kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider