Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigla već četvorica

Hajduk doveo vratara, Rijeka se i dalje pojačava u inozemstvu

Dok se Rijeka priprema na jugu Španjolske, u klubu punom parom rade na dovođenju novih pojačanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka u nastavku sezone mora nadoknaditi zvučne odlaske. Teško će biti nadomjestiti jednog Andreja Kramarića, ali i Matu Jajala, Zorana Kvržića i Moisesa kojeg nema zbog ozljede. Doveden je albanski reprezentativac Bekim Balaj, a liječnički pregled je prošao još jedan napadač, Bugarin Ventsislav Hristov.

Na Kantridu je stigao i 'zaboravljeni' bivši igrač Zadra i Hajduka Marin Tomasov te mladi Josip Mišić iz Osijeka. No, to neće biti dovoljno, smatraju u klubu. Špekulira se i kako će u Rijeku stići igrač rumunjskog Petrolula Pablo de Lucas. Iskusni 28-godišnji Španjolac figurira kao možebitna zamjena za Moisesa.

U Osijeku više ništa nije ostalo, Dinamo više ne šalje igrače, pa su se u Rijeci okrenuli inozemnim pojačanjima koja su u rangu njihove platežne moći. Na Matjažu Keku je da to sve ponovno ukomponira i nadomjesti važne odlaske.

Hajduk je pak doveo vratara koji će biti zamjena Lovri Kaliniću. Radi se o 28-godišnjem Marku Raniloviću iz Maribora koji stiže iz Zavrča, a branio je i u Ferencvarošu. U slučaju da dođe ozbiljna ponuda za Kalinića, Hajduk se želi osigurati da ne ostane samo na juniorima jer je Dante Stipica još uvijek ozlijeđen.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider