Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Nogomet
'Nema straha'

Hajduk čeka Estonce: Okolo trešti muzika na 180, morali smo pobjeći iz Splita

Dan uoči uzvratne utakmice prvog pretkola Europa lige pred novinarima su se pojavili trener i kapetan Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Hajduka Damir Burić optimist je uoči utakmice protiv Sillamäe Kaleva, koja se igra u Dugopolju u četvrtak s početkom u 19:00.

"Iako su vrućine nesnosne i iako nam nije bilo ugodno trenirati niti u 10:00 u Dugopolju, a u Dugopolje smo pobjegli kako bismo imali mira, jer teško je pripremati se dok okolo trešti muzika na 180. Momčad je spremna, koncentrirano smo odradili treninge i momci gore od želje da utakmica što prije krene. Na nama je da provedemo svoj stil igre i da to potraje što duže, za razliku od prve utakmice gdje smo u dosta situacija krivo odigrali zadnji pas. Nadam se boljoj igri nego u prvoj utakmici", rekao je Burić.

Vraća se Sušić, Mikanović otpada?

"Straha nema, onaj tko se boji obično gubi, a mi želimo dobiti. Očekujte agresivniji i borbeniji Hajduk."

U odnosu na ogled u Rakvereu, Hajduku se vraća Sušić koji će biti u kombinaciji za nastup, i dalje nema nezaliječenog Bencuna dok je Mikanović na treningu dobio nezgodan udarac u zglob i ne zna se hoće li zaigrati. Milevski je, kako kaže Burić, i dalje daleko od prve momčadi, dok je posljednje pojačanje, Brazilac Jefferson razveselio stratega Bijelih.

"On je kvalitetan igrač, ima i visinu što nam je potrebno s obzirom da smo vrlo niska momčad. Jednostavno, s njim smo dobili na širini i kvaliteti."

Bahate izjave kao škola za ubuduće

Kapetan Hajduka Goran Milović priznaje kako su se opekli s nekim izjavama. I Milović je, između ostalih, uoči prve utakmice na pitanje koji bi ga rezultat zadovoljio ispalio "Pobjeda od 3:0." Na koncu je Hajduk morao spašavati i remi...

"To nam je škola za ubuduće, sve moramo pokazati na terenu. Na pripremama smo bili dobri, ali u Estoniji nismo tako često dolazili u prilike dok su s druge strane oni u nekoliko navrata dolazili u opasne situacije nakon odbijenih lopti."

Milović je već jednom igrao za Hajduk u Dugopolju, u listopadu prošle godine protiv Rijeke...

"Odličan je ambijent, 5.000 glasnih ljudi, oni nisu naviknuli na to pa će vjerojatno biti impresionirani. Nadam se kako ćemo to iskoristiti."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider