Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzburkalo se na Otoku

Ništa od Manchestera: Pep želi zamijeniti najdugovječnijeg menadžera?

Prošlo je samo nekoliko dana od kada se pojavila vijest da Josep Guardiola na kraju sezone napušta Bayern München, a engleski mediji već su se uhvatili špekulacija koga bi mogao preuzeti na Otoku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Guardioli na ljeto istječe ugovor s Bayernom i već je javno objavljeno kako napušta klub iz Bavarske. No, glavno pitanje je gdje će Španjolac nastaviti karijeru. Odmah nakon objave da napušta Bayern, pojavilo se ime Manchester Cityja, koji bi se trebao rastati s Pellegrinijem.

U četvrtak je, pak, došlo do novih informacija. U nekoliko engleskih medija, uključujući i BBC, počela je kružiti priča kako Guardiola ima želju pridružiti se Manchester Unitedu. Odlična je to vijest za navijače Crvenih vragova, a puno manje za Louisa van Gaala.

Međutim, u petak je 'Express' iznio tvrdnju da Guardiola uopće nema namjeru otići u Manchester. Umjesto toga, visoko cijenjeni trener želi zamijeniti Arsenea Wengera u Arsenalu!

U tekstu se navodi kako je Guardiola veliki obožavatelj Wengerove filozofije. Navodno bi sljedeći tjedan trebao objaviti svoje planove za budućnost, a isto tako je moguće da uzme kraću pauzu poput one kad je bio između Barcelone i Bayerna. Problem je u tome što Wenger još nema namjeru napustiti Arsenal.

Slična priča pojavljuje se u Daily Mailu, gdje se također tvrdi da bi Pep mogao uzeti pauzu ili čak ostati još jednu godinu u Bayernu kako bi osigurao klupu 'Topnika'. Jedno je gotovo sigurno, teško da će nastaviti karijeru izvan Premierlige.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider