Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pep ne odustaje

Guardiola unatoč ozljedi želi dovesti u City igrača kojeg jako cijeni

Novi menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola čini se da ne odustaje od igrača u kojega vidi kao važan faktor svoje buduće momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački Bild je u četvrtak otkrio kako će Guardiola svim silama pokušati dovesti Ilkaya Gündogana u Manchester City. Unatoč tome što se veznjak Borussije Dortmund ponovno ozlijedio i propustit će Euro u Francuskoj.

Dortmund trenutno razmatra treba li Gündogan zbog ozljede koljena otići na operaciju ili jednostavno odmarati. Njemački veznjak je inače sklon ozljedama, ali Guardiola još uvijek ima veliku želju da ga dovede u City. Jedino nije jasno kako će Gündogan proći liječnički pregled ako bude vukao ozljedu i tijekom prijelaznog roka.

Bild također nagađa kako veznjaku Borussije zbog nedavne ozljede može biti dopušteno da napusti klub uz manju odštetu nego što je ranije planirano.

Spekulacije u engleskim medijima navode ukoliko taj posao propadne, Guardiola bi se mogao okrenuti Realovom Toniju Kroosu. Njih dvoje radili su zajedno tijekom prve Guardioline sezone u Bayernu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider