Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zahtjevna pravila

Nije lako s Pepom: Pravilo koje je promijenilo Messijev seksualni život

Pep Guardiola prilikom dolaska u Manchester City nije dopustio Samiru Nasriju da trenira s prvom momčadi. Razlog je bila prekomjerna tjelesna težina.

Francuskog veznjaka, koji se trenutno nalazi na posudbi u Sevilli, Guardiola je opomenuo kako ima viška kilograma. Nasri kasnije nije htio ostati u Cityju te je završio u španjolskom prvoligašu, a u ponedjeljak navečer u francuskoj TV emisji L'Equipe du Soir otkrio je sve o odnosu s bivšim trenerom Barcelone i Bayerna.

Nasri je u emisiji otkrio kako je Guardiola rekao svim svojim igračima, uključujući i Messija, kako ne mogu imati seks nakon ponoći. Čak i ako su slobodni sljedeći dan.

''Bit ću iskren, zaljubio sam se u Jorgea Sampaolija. On je mix Bielse i Guardiole, s kojim sam radio u predsezoni i koji me natjerao da shvatim neke stvari. Guardiola mi je nekoliko puta rekao da sam u potpunom neredu. Čak me i par puta znao udariti nogom u stražnjicu'', rekao je Nasri te nastavio:

''Kad sam se vratio s odmora nakon što sam imao sezonu prepunu ozljeda i privatnih problema, bio sam malo izvan forme. Ne onoliko kao što se pričalo, negdje četiri kilograma previše. A za Guardiolu s 2,5 kilograma viška ne trenirate s prvom momčadi.''

''Guardiola mi je rekao da po svojim kvalitetama ne bi trebao biti u Cityju nego u Barceloni. Imali smo nekoliko razgovora i tražio me da ostanem, ali ja sam odbio jer mi nije mogao garantirati mjesto u prvoj momčadi. Napomenuo mi je da misli kako sam pogriješio, ali još uvijek imam dvije godine ugovora'', izjavio je francuski veznjak.

Po španjolskom strategu svi igrači se jasno moraju pridržavati njegovih pravila. A neka od njih stvarno su rigorozna.

''Za njega nema seksualne aktivnosti iza ponoći kako bi imali dobar noćni san – čak i ako ste slobodni drugi dan. Guardiola je rekao kako je to pravilo primijenio i na Messiju te da su mu se nakon toga mišići pojačali'', zaključio je Nasri.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider