Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gospodin čovjek!

Pogledajte poruku koju je Guardiola ostavio Ancelottiju u Bayernu

Carlo Ancelotti započeo je s radom u Bayernu minulog ponedjeljka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni stručnjak Carlo Ancelotti započeo je u ponedjeljak s radom u svom novom klubu - minhenskom Bayernu. Kada je ušao u svoj ured na radnom stolu ga je zatekla poruka na talijanskom od svog prethodnika - Pepa Guardiole!

"S puno poštovanja, želim ti svu sreću Carlo", napisao je španjolski trener koji je od ovoga ljeta preuzeo Manchester City.

"Da, to mi je on napisao. Poželio mi je sreću u novoj sezoni i to je jako lijepo od njega. Imamo dobar odnos i mislim da je s ovom momčadi napravio fantastičan posao proteklih nekoliko sezone. Nadam se da ću nastaviti gdje je on stao i ako je moguće nadmašiti njegove uspjehe", rekao je 57-godišnji Ancelotti koji je predstavljen kao novi trener minulog ponedjeljka.

"Jako sam sretan što sam ovdje. Bayern je sjajan klub. Pokušat ćemo osvojiti svako natjecanje u kojem ćemo igrati. Imamo odličnu momčad, potpisali smo dvojicu sjajnih igrača (Renato Sanches i Mats Hummels), počinjemo raditi i želimo igrati dobar i agresivan nogomet", rekao je Ancelotti.

Ancelotti godinu dana nije trenirao nijedan klub otkako je napustio madridski Real.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider